Szűrés

A(z) Kaspersky Lab kulcsszót tartalmazó cikkek

A nőknek fontosabbak az eszközeiken tárolt képek

2016. március 8. -

A Kaspersky Lab és a B2B International által elvégzett felmérés szerint a nők több mint fele (53%) értékeli többre a telefonokon tárolt fotókat és videókat, mint bármi mást, beleértve magát az eszközt is (56%), szemben a férfiak 39 százalékával. Azonban annak ellenére, hogy a nők több mint egynegyede aggódik az ilyen képek online biztonságáért, sokan még a legalapvetőbb biztonsági intézkedéseket sem alkalmazzák.

Tovább

Kaspersky: az idősebbek sokkal körültekintőbb internet-felhasználók

2016. január 16. -

A fiatalabb internetezőknél sokkal körültekintőbbek a 45 évnél idősebb felhasználók, ugyanakkor óvatosságuk következtében kevésbé értik és tudják kezelni a potenciális online veszélyeket - derült ki a Kaspersky Lab orosz kiberbiztonsági vállalat legfrissebb kutatásából.

Kulcsszavak: Kaspersky Lab, internet
Tovább

Az új Kaspersky programok már letölthetők az AppStore-ból

2015. november 12. -

A Kaspersky Virus Scanner for Mac már elérhető az AppStore-ban. Az ingyenes szkenner gyorsan és hatékonyan vizsgálja át az eszközöket rosszindulatú programok után kutatva. A Pro, vagyis a fizetős változat el is távolítja a különböző fenyegetéseket, amelyeket az eszközön talál. 

Tovább

Megjelent a Kaspersky Internet Security – multi-device 2016

2015. szeptember 10. -

Színre lépett a Kaspersky Internet Security – multi-device 2016-os verziója. A szoftvert kifejezetten arra fejlesztették, hogy megvédje azt, ami a felhasználóknak a legfontosabb: a magánéletet, az adatokat, az identitást, a pénzt és magát az eszközt. 

Tovább